Soof seizoen 2

Anne de Clercq, André van Duren Televisiedrama - 2019 - 43 min.
Vanaf 9 jaar
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In het tweede seizoen van de tv-serie, gebaseerd op de succesvolle Soof-films, proberen Soof en Kasper elkaar los te laten zoals goede exen betaamt. Gemakkelijker gezegd dan gedaan.

De tv-serie waarmee de succesvolle Soof-films een vervolg kregen, is toe aan zijn tweede seizoen. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine, stort Soof zich met hulp van Jim op haar eigen tv-kookprogramma. De tweeling is heftig aan het puberen, terwijl dochter Sacha voor een paar maanden naar Amerika vertrekt. Joy houdt de KookSoof draaiende, Hansje en Gerrit zijn druk met de voorbereidingen voor de bruiloft. Alles lijkt zijn gangetje te gaan, tot een bijzondere man op de stoep staat.

Credits

Scenario Luuk van Bemmelen
Anna Pauwels
Lineke van den Boezem
Nienke Römer
Edward Stelder
Judith Goudsmit
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Hilde Delaere
Uitvoerend producent(en)
Coproductiebedrijf
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland, België