SM-rechter

Erik Lamens Speelfilm - 2009 - 90 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Wanneer het huwelijk van Koen en Magda dreigt te stranden, proberen ze SM. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een voormalige Mechelse strafrechter.

Wanneer het huwelijk van Koen en Magda uiteen dreigt te vallen, proberen ze haar verborgen verlangens uit. Hij had niet verwacht dat SM tot een gelukkig huwelijk zou kunnen leiden. Beetje bij beetje verlegt Koen zijn grenzen en zoeken ze steeds extremere vormen van genotsbeleving op. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een voormalige Mechelse strafrechter met zijn vrouw. Hij werd veroordeeld tot een jaar cel en werd uit zijn ambt ontheven.

Credits

Scenario Erik Lamens
Producent(en) Anja Daelemans
Bert Hamelinck
Productiebedrijf
Another Dimension of an Idea
Coproducent(en)
Sjef Scholte
Camera
Stijn van der Veken
Montage
Ewin Ryckaert
Muziek
Cast
Distributie
Website
Productieland(en)
België