SLAAF

Jack Wouterse Speelfilm - 2014 - 78 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een stiekeme verslaafde maakt een beklemmende videoboodschap op de dag van zijn zelfmoord. Regiedebuut van acteur Jack Wouterse.

Een onopvallende man trekt zich terug in zijn beklemmende appartement. Zijn wereld bestaat uit excessen: dwangmatig eten, cocaïne, drank. Deze verfilming van een theatermonoloog bestaat uit een videoboodschap die de man heeft gemaakt op de dag dat hij een einde maakt aan zijn leven. Hij toont de waanzin in het hoofd van een verslaafde, zijn zoektocht naar innerlijke rust en een diepgeworteld verlangen naar een ander leven. Regiedebuut van acteur Jack Wouterse.

Credits

Producent(en) Thed Lenssen
Coproducent(en)
RO Theater
Uitvoerend producent(en)
Marieke Bergsma
Camera
Production Design
Lidwien van Kempen
Montage
Erik van de Belt
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Website
Productieland(en)
Nederland