Set-4

Jan van Nuenen Korte film - 2004 - 4 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Uit ergenis over de pulp waarmee op de televisiezender Eurosport de uren tussen echt spannende wedstrijden worden gevuld, nam de filmmaker drie voorbeelden daarvan op en sneed deze als loops door, over en in elkaar.

Uit ergenis over de pulp waarmee op de televisiezender Eurosport de uren tussen echt spannende wedstrijden worden gevuld, nam Van Nuenen drie voorbeelden daarvan op en sneed deze als loops door, over en in elkaar. Wat begint als gewoon ping pong wordt een caleidoscopische spiraal van dansende hoogserveerders, rondvliegende schoonspringsters en ritmisch hakkende batjes.

Credits

Producent(en) Jan van Nuenen
Production Design Jan van Nuenen
Mixage
Set geluid
Muziek
Distributie
Productieland(en)
Nederland