Scroll Lock

Willem Bosch Korte film - 2010 - 5 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een nieuwsgierige typist kan het in deze minimalistische kantoorkomedie niet laten de scroll lock-toets van zijn computer in te drukken. De consequenties zijn al snel niet meer te overzien.

Minimalistische kantoorkomedie over de gevaren van een saaie werkomgeving. In zijn kleine hokje zit een kantoorbediende ijverig te werken achter zijn computer, tot opeens zijn aandacht wordt getrokken door die geheimzinnige toets die nooit iemand gebruikt. Scroll Lock. Hij kan de verleiding niet weerstaan erop te drukken. Hé, dat is gek! Dan nog maar eens, en voor hij het weet zijn de consequenties van zijn roekeloosheid niet meer te overzien.

Credits

Productiebedrijf
Rififi
Camera
Production Design
Montage
Léon Noordzij
Set geluid
Cast
Productieland(en)
Nederland