Sad Dog

Hans van de Meulengraaf Korte film - 2005 - 2 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Animatiefilmpje over een schattig hondje, dat verdrietig is omdat vogels wegvliegen als hij met ze wil spelen. Zijn eigen pogingen om dan ook maar te vliegen verlopen anders dan verwacht.

Een schattig hondje, getekend in een elementaire stijl met een grote vierkante kop, klein lichaam en dunne pootjes, wil met vogels spelen. Het rent rond de hele wereld (een kleine bol) maar overal vliegen ze voor hem weg. Het verdrietige hondje huilt. Dan probeert hij ook te vliegen door met zijn oren te klapperen. Hij boekt daarin enig succes, maar niet zoals hij bedoelde. Met vrolijke muziek van The Bunny Bonanza's.

Credits

Productiebedrijf
Sound Design
Bob Kommer Soundstudio's BV
Set geluid
Distributie
Productieland(en)
Nederland