Robin de Puy – Ik ben het allemaal zelf

Simone de Vries Korte documentaire - 2016 - 52 min.
Alle leeftijden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Om zichzelf opnieuw te vinden, rijdt de succesvolle fotografe Robin de Puy 10.000 kilometer op een motor door de Verenigde Staten. Al reizend en fotograferend overwint ze haar angsten.

Met opdrachten voor bijvoorbeeld de Volkskrant, LINDA. en Vrij Nederland werd fotografe Robin de Puy de afgelopen jaren steeds succesvoller. Maar intussen bracht het werk haar minder bevrediging, ze vroeg zich af of ze wel genoeg uit haar talent haalde. Daarom besloot ze op reis te gaan om weer zelf haar onderwerpen te kiezen. Ze maakte een roadtrip op de motor kriskras door de Verenigde Staten - ook al vond ze zo’n reis doodeng. De film laat zien hoe de fotografe worstelt met haar onzekerheden, maar ook hoe ze zichzelf via haar foto’s beter leert kennen.

Credits

Producent(en) Paul Ruven
Productiebedrijf Talent United