RO TV 2 - De opvolger - dissonanten tussen vader en zoon

André van der Hout Televisiedrama - 2011 - 30 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een keuze tussen shredder en viool. Pablo Simonsz is de zoon van een scheepssloper. Zijn vader gaat ervan uit dat hij de zaak zal overnemen, maar Pablo is een getalenteerd violist en componist.

Pablo Simonsz groeit op tussen scheepschroeven en duikboten. Zijn vader is een gespecialiseerd scheepssloper. Overdag gaat Pablo naar het conservatorium, hij is getalenteerd violist. Zijn vader neemt zijn ambities niet serieus. Als Pablo de zaak overneemt, is Simonsz & Zn het oudste van vader op zoon overgedragen bedrijf van Nederland. Wanneer Pablo succesvol zijn eerste stuk componeert, staat hij voor een ingrijpende keuze: kiest hij voor de muziek of het slopersvak.Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland