Revenge - Bottle of Champagne

Lernert Engelberts, Sander Plug Korte film - 2009 - 2 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Drie ultrakorte films over zoete wraak, oorspronkelijk gemaakt voor een VPRO-documentaire over wraak. De ingrediƫnten: en nog niet ontkurkte champagnefles, een bowlingbal en een hamer. Plus een ei.

Drie ultrakorte films over zoete wraak, die oorspronkelijk gemaakt werden voor een VPRO-documentaire over wraak. Drie keer staat een rechtopstaand ei tegen een roze achtergrond centraal. Andere ingrediƫnten: een nog niet ontkurkte champagnefles, een bowlingbal en een hamer. In slechts enkele seconden tot anderhalve minuut zien we in slow-motion de effecten van de natuurkundige wetten op het arme ei.

Credits

Productieland(en)
Nederland