Rennen

Anna van der Heide Korte film - 2010 - 15 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Dit jaar gaat elfjarige Momo voor het eerst naar de campingdisco. Eigenlijk zou hij liever voetballen, want meisjes vindt hij nog griezelig. Vrolijke jeudfilm over verkering vragen en gel in je haar.

Wat doe je als een meisje verkering vraagt? Het overkomt de elfjarige Momo op de camping waar hij met zijn vader op vakantie is. Zijn vriendjes zouden het wel weten, maar hij schrikt zich een hoedje. Wordt het een nachtmerrie of houdt hij het hoofd koel? Aan zijn vader heeft hij nu niet veel, want die is zelf in verlegenheid gebracht door de leuke campingbuurvrouw. Vrolijke jeugdfilm over prepuberverwarring en gel in je haar.

Credits

Scenario Lotte Tabbers
Producent(en) Michiel Hobbelink
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland