Rendez-vous

Antoinette Beumer Speelfilm - 2015 - 100 min.
Seks
Vanaf 12 jaar
Angst
Grof taalgebruik

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De droom van Simone en haar gezin om in Frankrijk een chambre d’hôtes te beginnen ontaardt in een nachtmerrie als de jonge moeder een affaire begint met een Franse bouwvakker. Gebaseerd op de literaire thriller van Esther Verhoef.

Simone gooit het roer om. Samen met haar man Eric en hun twee kinderen vertrekt de jonge moeder naar Frankrijk om van een bouwvallig landhuis een chambre d’hôtes te maken. De verbouwing verloopt verre van vlekkeloos en Simone raakt haar vertrouwen in het project steeds meer kwijt. Emotioneel vervreemd van haar streberige echtgenoot vlucht ze in een affaire met een van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel. Maar dan beginnen de grote problemen pas echt. Psychologische thriller gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Hilde Delaere
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Website
Productieland(en)
Nederland