Red-end and the Factory Plant

Robin Noorda, Bethany de Forest Korte film - 2015 - 15 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In de idyllische natuur schuilen onverwachte gevaren. Redback gaat rode pepers verzamelen in het bos en loopt daar in de val van een bio-industrie van vleesetende planten. Kleurrijke animatie in stop-motion.

Deze kleurrijke animatie in stop-motion geeft de bio-industrie een heel nieuw gezicht. Redback gaat rode pepers verzamelen in het bos en ontdekt dat in de idyllische natuur onverwachte gevaren schuilen. Ternauwernood ontsnapt aan de kaken van grote vleesetende planten wordt hij alsnog gevangen en samen met geoogste bekerplanten afgevoerd naar een helse productielijn. Een mug en een mier snellen te hulp. Avontuur in een wereld waarin bekende zaken toch wonderlijk en vreemd zijn.


Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Paul Godschalk
Robin Noorda
Jos van Galen
Geluidsnabewerking
Muziek
Animatie
Website
Productieland(en)
Nederland