Recordings

Arno Kranenborg Korte film - 2004 - 13 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Uit acht delen bestaande verzameling opnamen van traditionele liederen uit verschillende landen, vertolkt door oorspronkelijke bewoners, die met elkaar gemeen hebben dat ze in Nederland wonen.

Recordings is een uit acht delen bestaande verzameling opnamen van traditionele liederen, vertolkt door amateurs. Het zijn liederen uit verschillende landen, gezongen door oorspronkelijke bewoners die met elkaar gemeen hebben dat ze in Nederland wonen. Ze zingen over thema's als verlangen, moeders en thuis. De makers gebruiken een simpele format: elke opname wordt ingeleid met een omschrijving van het lied, de herkomst, de vertolker en de plaats - meestal een huiselijke omgeving - waar het wordt gezongen.

Credits

Productiebedrijf Boom Film
Uitvoerend producent(en) Arno Kranenborg
Camera
Montage
Mixage
Set geluid
Omroep
Productieland(en)
Nederland