R.I.P.

Jan Doense Korte film - 2001 - 7 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Thrillerachtige korte film over een zombie die in het holst van de nacht uit een graf opstaat. Hij bezoekt een doodsbange vrouw in een donker huis. Hij heeft het echter niet op haar of haar bezittingen gemunt.

Thrillerachtige, Nederlandse korte film over een zombie die in het holst van de nacht uit een graf opstaat. Hij bezoekt een doodsbange vrouw in een donker huis. De duistere indringer, die haar overleden man blijkt te zijn, heeft het echter niet op haar of haar bezittingen gemunt. Met De Dijk-zanger Huub van der Lubbe in de rol van engerd. R.I.P. werd op het Screamfest festival in Los Angeles uitgeroepen tot 'Beste korte horrorkomedie'.

Credits

Regie Jan Doense
Scenario Jan Doense
Productiebedrijf
Camera
Willem Helwig
Production Design
Montage
Mixage
J.J.H. Hoogenboom
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland