Privéterrein

Pieter Verhoeff Korte documentaire - 2014 - 53 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Vier boeken van vier schrijvers uit één gezin. De vader, moeder en de twee zoons van de familie Heerma van Voss verwerken allemaal autobiografische elementen in hun werk, zij het op heel verschillende manieren.

In 2014 kwamen er vier boeken uit van vier mensen uit één gezin. Een opvallende gebeurtenis. Het betreft hier de familie Heerma van Voss uit Amsterdam. Het bijzondere aan deze vier schrijvers is niet alleen dat zij uit één gezin komen, maar dat de vader, moeder en de twee zoons allemaal op een of andere manier autobiografische elementen in hun boeken verwerken, zij het op heel verschillende manieren. Een documentaire over de keuzes van een schrijver en de dunne scheidslijn tussen openheid en indiscretie.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Paul van den Bosch
Pieter Verhoeff
Nina de Costa
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Omroep
Productieland(en)
Nederland