Privé Story

Noud Heerkens Korte film - 1999 - 26 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Dansfilm gebaseerd op gelijknamige performance van Ton Lutgering. Een dansende man bewoont een villa midden in de stad. Zonder dat hij het merkt wordt hij door omwonenden begluurd.

Dansfilm gebaseerd op de gelijknamige dansperformance van Ton Lutgering in een productie van het Onafhankelijk Toneel. Een dansende man bewoont een villa midden in de stad. Zonder dat hij het merkt wordt hij door omwonenden begluurd. Zij zien hoe de man in zijn herinneringen en droomwereld leeft als rockmuzikant, cowboy en gentleman. De titel Privé Story zinspeelt op de nieuwsgierigheid van roddelbladen. Wie is deze man? Is hij wat hij doet? Wat hij denkt te zijn of wat anderen in hem zien?

Credits

Scenario Noud Heerkens
Producent(en) Noud Heerkens
Productiebedrijf
Stichting Picos de Europa
Camera
Production Design
Montage
René Wiegmans
Geluidsnabewerking
Mixage
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland