Porfotto

Edson Da Conceicao Korte film - 2019 - 30 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Kort misdaaddrama over drie Rotterdamse vrienden die een lokale witwaspraktijk hebben overvallen. Hun euforie is groot, tot ze ontdekken dat geld niet genoeg is om hun problemen op te lossen.

De drie Rotterdamse vrienden Em, Moreno en Kyon hebben zojuist met succes een lokale witwaspraktijk overvallen. Ze voelen zich de koning te rijk en gaan, ieder apart, met een gevoel van overwinning naar huis. Eenmaal op zichzelf merken ze dat geld niet genoeg is om hun problemen op te lossen. Bovendien maakt iedereen andere, niet altijd even verstandige keuzes. In zeer rap tempo komt hun vriendschap in dit korte, rauwe misdaaddrama op scherp te staan.

Credits

Regie Edson Da Conceicao
Scenario Bodil Matheeuwsen
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Mijs de Wit
Douwe de Jong
Montage
Jip Walther Boer
Kostuumontwerp
Noa van Nielen
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Juriaan Wolters
Muziek
Gabriel Milliet
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland