Popoz

Martijn Smits, Erwin van den Eshof Speelfilm - 2015 - 85 min.
Seks
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Angst
Geweld
Discriminatie
Grof taalgebruik

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Vet aangezette actiekomedie waarin twee rechercheurs besluiten een gijzeling op hún manier aan te pakken. Het loopt uit op een kogelregen, explosies, doden en een ontmoeting met een zware crimineel.

Rechercheurs Ivo en Randy bestrijden criminaliteit met vette actie. Samen met hun stagiair Coco besluiten ze een gijzeling op hún manier aan te pakken. Een kogelregen, explosies en doden zijn het gevolg, waarna ze in de gevangenis belanden. Daar moeten de mannen het opnemen tegen de levensgevaarlijke crimineel Mercator. Hij brengt ze op het spoor van een drugskartel dat de stad in zijn greep houdt. Alle remmen gaan los om een nieuwe klus succesvol te klaren. De actiekomedie is gebaseerd op de gelijknamige comedyserie van Comedy Central.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Maurice Hols
Allan Sperling
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Raymond Viveen
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland