PolarBarry – Let’s Break the Ice!! – Vlog #207

Wouter Dijkstra Korte documentaire - 2019 - 5 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte animatiedocumentaire met influencer en online personality PolarBarry in de hoofdrol. Deze ondeugende ijsbeer en internetsensatie introduceert in zijn vlogs de klimaatdiscussie bij zijn volgers.

Ontmoet influencer PolarBarry. Deze ondeugende ijsbeer brengt leven in de brouwerij op de Noordpool en online met zijn vlogs, waarin hij de klimaatdiscussie aanzwengelt bij zijn volgers. VLOG #207 schijnt een licht op de waarschijnlijkheid dat de mensheid niet kan handelen als één collectief. De video toont, zonder een oordeel te vellen, een verscheidenheid aan mogelijke meningen en de gruwelijke gevolgen. Korte, speelse animatiedocumentaire over een serieus wereldprobleem.

Credits

Regie Wouter Dijkstra
Producent(en) Wouter Dijkstra
Montage
Wouter Dijkstra
Sound Design
Muziek
Animatie
Wouter Dijkstra
Productieland(en)
Nederland, Groot-Brittannië