Point Taken - Zwemmen of verzuipen

Michiel Vaanhold Korte film - 2014 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Dansfilm waarin acht jongens elkaar uitdagen in een verlaten en opgedroogd tropisch zwemparadijs. Hoe ver gaan de pubers om een plek te veroveren en raken ze zichzelf en hun vriendschap daarbij niet uit het oog?

Een dansfilm waarin acht puberjongens elkaar treffen in een verlaten en opgedroogd tropisch zwemparadijs. De planten zijn dor, onkruid groeit tussen de tegeltjes en het is er koud, maar de jongeren laten zich daar niet door tegenhouden. Ze gaan helemaal op in een spel waarin ze elkaar uitdagen om steeds een stapje verder te gaan. Nieuwkomers Yinka en Glenn moeten eerst nog maar eens zien te bewijzen dat ze genoeg lef hebben om mee te kunnen doen. Hoe ver gaan ze om een plek te veroveren en raken ze zichzelf en hun vriendschap daarbij niet uit het oog?Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Philipe Wentrup
Camera
Production Design
Dorine van IJsseldijk
Montage
Sound Design
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Choreografie
Productieland(en)
Nederland