Peptalk

Joppe van Hulzen Korte film - 2014 - 14 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Wanneer een student van de Nederlandse Filmacademie een inmiddels jaren geleden afgestudeerde regisseur om advies vraagt, verloopt het gesprek niet helemaal zoals gehoopt.

Nog niet afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie, maar vol ambitie en behoefte aan opbouwende feedback. Zo ontmoet de derdejaars talentvolle aspirant regisseur een inmiddels jaren geleden afgestudeerde oude bekende. Maar wat een vriendschappelijke en professionele peptalk had moeten worden, ontaardt in de langzame afbrokkeling van een vermeende succesvolle loopbaan van de ervaringsdeskundige. Zijn persoonlijke opvattingen en teleurstellingen nemen langzaam maar zeker de hilarische overhand.

Credits

Productiebedrijf
Het Ketelhuis
Popov Film
Uitvoerend producent(en)
Camera
Jair Mahazri
Montage
Sound Design
Cast
Productieland(en)
Nederland