Penoza II

Diederik van Rooijen Televisiedrama - 2012 - 44 min.
Vanaf 12 jaar
Angst
Geweld
Grof taalgebruik

Gouden Kalf-winnaar

Beste Actrice Televisiedrama Monic Hendrickx

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tweede seizoen van de harde maffiaserie rond Carmen Walraven, die na de moord op haar man zijn plek in de Amsterdamse onderwereld innam. Inmiddels proberen zij en haar kinderen een rustig bestaan op te bouwen.

Tweede seizoen van de gewelddadige maffiaserie rond Carmen Walraven, die na de moord op haar man tegen wil en dank zijn plek in de harde Amsterdamse onderwereld overnam. Het is twee jaar later en zowel Carmens vader als haar broer Irwan zitten in de bak. Zelfs daar houdt Irwan alle touwtjes in handen. De jonge weduwe probeert zich overal verre van te houden en een nieuw leven op te bouwen. Haar gezin zal ze tegen elke prijs beschermen.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Willem Helwig
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland