Patser

Adil el Arbi, Bilall Fallah Speelfilm - 2018 - 125 min.
Drugs- en alcoholmisbruik
Geweld
Vanaf 16 jaar
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Goodfellas en Tony Montana, maar dan in een Antwerpse  achterstandswijk. Hogerop komen in de Mocro­-maffia blijkt niet zonder gevaar. Vette actie en grappen, met veel visuele flair en branie gebracht door het regieduo achter het Vlaamse urban drama Black.


Vier Belgisch­-Marokkaanse jeugdvrienden dromen van het leven dat ze kennen uit games, films en videoclips. Maar als ze de kans krijgen om een lading coke te stelen, raken ze verzeild in een bendeoorlog die wordt uitgevochten van Antwerpen en Amsterdam tot aan Marokko en Colombia toe. Kleurrijke, razendsnelle en harde misdaadkomedie die bijna alle kijkwijzer­-icoontjes die er te halen zijn scoort.