Parts of a Family

Diego Gutierrez Lange documentaire - 2012 - 83 min.

Gouden Kalf-winnaar

Beste Lange Documentaire Diego Gutierrez

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Diego Gutierrez durfde het aan een ongemakkelijke film over zijn ouders te maken. De geliefden van vroeger zijn volledig uit elkaar gegroeid. Hun droomvilla bij Mexico City is een gevangenis geworden.

Diego Gutierrez durfde het aan om een ongemakkelijke film over zijn ouders te maken. Het is het bitterzoete verhaal van twee geliefden die volledig uit elkaar zijn gegroeid. Ze leven in hun eigen wereld, een enorme, met prikkeldraad omgeven villa op een landgoed bij Mexico City. Diego's vader wordt binnenkort tachtig en wil gaan parachutespringen. Zijn moeder is eenzaam, moe en boos. De onderliggende wrok wordt steeds tastbaarder.

Credits

Producent(en) J.B. Macrander
Harmen Jalvingh
Productiebedrijf Bonanza Films
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Linda Bannink
Muziek
Website
Productieland(en)
Nederland, Mexico