Paradise Trips

Raf Reyntjens Speelfilm - 2015 - 93 min.
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tragikomisch drama waarin een norse buschauffeur tegen zijn zin een groep alternatieve feestgangers naar Kroatië moet brengen. De conservatieve man wordt keihard geconfronteerd met zijn eigen vooroordelen.

Buschauffeur Mario heeft zijn hele carrière gepensioneerden naar het warme zuiden gebracht. Aan de vooravond van zijn eigen pensioen moet de conservatieve man tegen zijn zin een kleurrijke bende jongeren naar een festival in Kroatië rijden. Dreadlocks, blowers, anarchisten; hij moet er niets van hebben. Natuurlijk verloopt de rit in dit tragikomische drama niet zoals de norse Mario gepland had. Conflicten met zijn passagiers laaien al snel op. De chauffeur wordt bovendien keihard geconfronteerd met zijn eigen vooroordelen - en met zijn verloren zoon.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Marc Bary
Olivier Rausin
Uitvoerend producent(en)
Lise Lambert
Ruben Goots
Camera
Rik Zang
Production Design
Yves Verstraete
Montage
Els Voorspoels
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Distributie
Still fotografie
Website
Productieland(en)
België