Paradis

Marieke Wijnen Korte documentaire - 2014 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Sander en Marie-José gaan zelfvoorzienend leven in Frankrijk. Lukt het om in de natuur en buiten de maatschappij het geluk te vinden? Documentaire over de eerste zeven jaren van een nieuw avontuur.

Sander en Marie-José gaan zelfvoorzienend leven op een afgelegen plek in Frankrijk. Ze willen een nieuw bestaan opbouwen in de natuur en buiten de maatschappij. De verwezenlijking van dit radicale idee is vooral Sanders droom. Maar wat betekent het voor Marie-José? Ze koos voor Sander en zijn ideaal, maar ze zoekt ook haar eigen vrijheid. Lukt het haar om binnen de strakke nieuwe kaders het geluk te vinden? Een onderzoek naar de uitdagingen van dit nieuwe leven gedurende de eerste zeven jaren van het avontuur. Gemaakt in het kader van Doc25.


Credits

Productiebedrijf
Camera
Montage
Sound Design
Mark Thur
Geluidsnabewerking
Mark Thur
Set geluid
Mark Thur
Muziek
Omroep
Productieland(en)
Nederland