Overspel

Frank Ketelaar, Dana Nechushtan, Arno Dierickx Televisiedrama - 2011 - 50 min.

Gouden Kalf-winnaar

Beste Actrice Televisiedrama Rifka Lodeizen

Beste Televisiedrama Arno DierickxFrank Ketelaar

Gouden Kalf-nominatie

Beste Acteur Televisiedrama Kees Prins

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Twaalfdelige psychologische thriller over een onmogelijke liefde. Met hoogoplopende emoties, juridische verwikkelingen en een raadselachtige moord.

Twaalfdelige psychologische thriller over een onmogelijke liefde tussen een jonge fotografe Iris en de advocaat Willem. Iris is getrouwd met Pepijn, een ambitieuze officier van justitie. Willem is ook getrouwd en advocaat van Huub Couwenberg, een dubieuze vastgoedmagnaat. Pepijn doet namens het OM een juridisch onderzoek naar Couwenberg. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde.

Credits

Uitvoerend producent(en)
Remmelt Remmelts
Camera
Mick van Rossum
Production Design
Montage
Geluidsnabewerking
WarnierPosta
Set geluid
David Carmiggelt
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Website
Productieland(en)
Nederland