Overspel II

Frank Ketelaar, Albert Jan van Rees Televisiedrama - 2013 - 50 min.
Vanaf 12 jaar
Angst
Geweld
Grof taalgebruik

Gouden Kalf-nominatie

Beste Acteur Televisiedrama Fedja van Huêt

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Het gevaar is niet geweken voor Iris en Willem. Op de puinhopen smeult de haat. Een mysterieuze verdwijning brengt de zaak in dit kijkcijferhit-vervolg in een stroomversnelling.

Vreemdgaan, vastgoedcriminaliteit, verraad en moord gingen hand in hand in het eerste seizoen van kijkcijferhit en tweevoudig Gouden Kalf-winnaar Overspel. Het tweede seizoen pakt de draad op waar die was gebleven. De stofwolken van de ontknoping zijn misschien opgetrokken, maar levens zijn verwoest en personen beschadigd. Hoe vergaat het Iris en Willem? Het gevaar is nog lang niet geweken, en een geheimzinnige verdwijning brengt de zaken in een stroomversnelling.

Credits

Uitvoerend producent(en)
Remmelt Remmelts
Research
Camera
Production Design
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
David Carmiggelt
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland