One Night Stand VIII - In het niets

Daniel Bruce Televisiedrama - 2013 - 50 min.
Vanaf 12 jaar
Angst

Gouden Kalf-nominatie

Beste Acteur Televisiedrama Issaka Sawadogo

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Eerste film over de Bijlmerramp waarin aan de hand van het verhaal van een oudere Ghanees en een jong meisje het verborgen verhaal van de illegale immigrant gestalte krijgt.

De 51-jarige illegale immigrant Agymah heeft zijn vertrouwen in de mensheid verloren en leidt een verborgen leven als kok in de Ghanese gemeenschap in de Bijlmer. Totdat hij opgescheept wordt met de 12-jarige Nina, die trappelt van ongeduld om een nieuwe start te maken en droomt van een carrière als zangeres. Aangeraakt door haar enorme levenslust, zoekt Agymah weer voorzichtig aansluiting bij het leven buiten. Maar dan slaat het noodlot toe: een Israëlisch vliegtuig stort neer op hun flatgebouw.Credits

Productiebedrijf
CTM Pictures
Uitvoerend producent(en)
Research
Camera
Production Design
Montage
Tanya Fallenius
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland