One Night Stand VII - Bowy is binnen

Aniëlle Webster Televisiedrama - 2012 - 48 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Vier vrienden, een openluchtfeest, een ramp. Een van van de vrienden komt om het leven, de anderen worden als held, slachtoffer of schoft gezien. Maar misschien is de werkelijkheid genuanceerder?

Vier vrienden bezoeken een openluchtfeest. In de rij voor de kassa raken ze elkaar kwijt. In de opeengepakte menigte ontstaat paniek en er voltrekt zich een ramp. Alles komt op scherp te staan: hun onderlinge verhoudingen, de manier waarop ze reageren en hoe ze eruit tevoorschijn komen. Een van de vrienden komt om het leven, de anderen worden als held, slachtoffer of schoft gezien. Maar misschien is de werkelijkheid genuanceerder?

Credits

Scenario Hanna Bervoets
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Vera Jennes
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Donald Roos
Dennis Kleyn
Violette Kleyn
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland