One Night Stand VII - Ballast

Mirjam de With Televisiedrama - 2012 - 49 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een vertelling over liefde, angst en luchtballonnen. Een groep bruiloftsgasten probeert de schijn van geluk op te houden. Zullen ze ontdekken dat alleen hun angst het echte geluk in de weg staat?

Tussen het landelijke groen en de roze taarten verzamelen zich de gasten op een romantisch bruiloftsfeest. Ceremoniemeester Ellen probeert er een onvergetelijke dag van te maken maar raakt verstrikt in de streken van haar halfzus, de ontrouw van haar man, de eerste liefde van haar dochter, de capriolen van haar moeder en de touwen van een luchtballon. Zullen ze ontdekken dat alleen hun angst het geluk in de weg staat? Wie zal de ballast overboord gooien en opstijgen?

Credits

Scenario Anke Boerstra
Producent(en) Floor Onrust
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Gerko Jonker
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland