One Night Stand VI - Midzomernacht

Hiba Vink Televisiedrama - 2011 - 50 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte scènes vertellen het verhaal van groep vrienden die tijdens jaarlijks weekendje uit ontdekken dat ze elkaar niet zo goed kennen als ze denken - dankzij een nieuwkomer die de relaties op scherp zet.

In korte scènes, haast staccato, ontvouwt zich het verhaal van een groep bevriende dertigers, die zich voor hun jaarlijkse uitje een weekend op een Fries eilandje installeren en denken elkaar door en door te kennen. Ze gaan prat op hun vriendschap en hun jarenlange, onderlinge band. Maar nieuwkomer Meike ziet veel meer dan de vrienden vermoeden. Als de zon eindelijk onder is, zet zij vriendschap en relaties op scherp.

Credits

Regie Hiba Vink
Scenario Arjen Lubach
Producent(en) Marc Bary