One Night Stand V - Overmorgen

Natasja André de la Porte Televisiedrama - 2010 - 50 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Op het eerste gezicht lijkt alles Thijs mee te zitten: hij heeft net zijn examen gehaald en zeilt wat op de boot die hij kreeg voor zijn ouders scheidden. Maar dan wordt zijn vader ziek.

Op het eerste gezicht lijkt alles Thijs mee te zitten: hij heeft net zijn examen gehaald, feest met zijn vrienden, telt de sproeten op de rug van zijn vriendinnetje en zorgt voor zijn kleine zusje Senna en zijn drukke moeder. En hij zeilt op de boot die hij van zijn vader kreeg voor zijn ouders scheidden. Maar dan blijkt zijn vader ziek te zijn, en moet Thijs onder ogen zien dat hij misschien meer op hem lijkt dan hij zou willen.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland