One Night Stand IV - Zara

Anna van der Heide Televisiedrama - 2009 - 40 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Wanneer de jonge Zara 's avonds aanbelt bij haar docent omdat ze door haar vader is geslagen, moet hij haar wel binnenlaten. Langzaam neemt Zara de verstandige Gijs echter mee in een web van leugens en intriges. Totdat hij te ver gaat.

Op een avond belt de vijftienjarige leerling Zara aan bij haar docent Gijs. Ze vertelt dat ze is geslagen door haar vader en nergens anders naar toe kan. Gijs aarzelt maar kan het kwetsbare meisje moeilijk op straat laten staan. Naarmate de avond echter vordert, weet Zara hem door leugens en intriges steeds meer uit zijn rol van verstandige docent te halen. Tot het moment dat het allemaal veel te ver gaat en hij de volgende ochtend met spijt wakker wordt.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Gerard Loomans
Gerard van Westerloo
Montage
Sound Design
Mixage
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland