One Night Stand IV - De ander

Rolf van Eijk Televisiedrama - 2009 - 39 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Drie onbekenden belanden om verschillende redenen op een koude novembernacht in het industriële niemandsland van de Rotterdamse haven. Voor even raken de drie levens van Aziz, Perry en Nazanin elkaar. In de ogen van de ander zien ze oorlog.

Drie onbekenden belanden om verschillende redenen op een koude novembernacht in het industriële niemandsland van de Rotterdamse haven. Voor even raken de drie levens van Aziz, Perry en Nazanin elkaar. Er is oorlog in elk van deze levens en even zien ze die bij de ander in de ogen. Misschien dat ze hierna iets meer van elkaar begrijpen, misschien ook niet. De camera dwaalt ondertussen over de nachtelijke vergezichten waarin alle personages reizigers zijn.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Marc Hammel
Montage
Sound Design
Mixage
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland