One Night Stand IV - Barbosa

Iván López Núñez Televisiedrama - 2009 - 40 min.

Gouden Kalf-nominatie

Beste Televisiefilm Iván López Núñez

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een Amsterdamse sjacheraar die altijd blut is, krijgt de kans veel geld te verdienen. Hij moet ene Marius afleveren in de haven, waar hem een afstraffing wacht. Maar Robbies geweten speelt al snel op.

De 34-jarige Robbie is een echte Amsterdamse sjacheraar die steevast blut is. En dus altijd in voor een illegaal, maar lucratief klusje. Op een dag krijgt hij de kans een grote smak geld te verdienen. Hij hoeft alleen maar ene Marius in de Amsterdamse haven af te leveren. Er staat Marius, zo beseft Robbie, een afstraffing te wachten en in de loop van hun samen doorgebrachte avond begint Robbies geweten hem parten te spelen.

Credits

Scenario Rogier de Blok
Producent(en) Marc Bary
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Manon van Melick
Camera
Production Design
Montage
Geluidsnabewerking
Jan Willem van den Brink
Gabor Verhoeven
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland