One Night Stand III - Taxi 656

Saskia Diesing Televisiedrama - 2008 - 39 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Cor, afgekeurd voor de bouw, wordt taxichauffeur. Deze man van weinig woorden is bepaald geen sociaal figuur. Zijn vrouw ziet haar mans zelfvertrouwen echter groeien en voelt zich eenzaam.

Cor, afgekeurd voor de bouw, wordt taxichauffeur. In het begin heeft Cor, een man van weinig woorden, moeite met de harde taxiwereld. Toch begint het rijdende bestaan hem te bevallen. Een groep kakelende meiden, een hoogzwangere vrouw, een huilende man en een lastige klant; Cor gaat er steeds beter mee om, geniet er zelfs van. Hij hervindt zijn zelfvertrouwen, terwijl zijn vrouw hem almaar minder begrijpt en steeds eenzamer wordt.

Credits

Scenario Eveline Verwoerd
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Jillis Molenaar
Geluidsnabewerking
Set geluid
Jillis Molenaar
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland