One Night Stand III - Liefde, dank je wel

Danyael Sugawara Televisiedrama - 2008 - 39 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Plotseling staat de Japanner Yuichi in Amsterdam op de stoep bij de Marokkaanse Naïma. Ze zagen elkaar voor het laatst als kinderen, nu trekken ze een nacht door de stad. Zonder elkaar te verstaan.

De jonge Japanner Yuichi denkt nog altijd aan een meisje dat hij als kind ontmoette in Marokko, op vakantie met zijn ouders. Tijdens een zakenbezoek aan Europa zoekt hij haar weer op. Strak, modern Japan gaat over in rommelig Amsterdam, waar hij plotseling bij Naïma op de stoep staat. Zij herkent hem en gaat een nacht met hem op stap. Hij spreekt alleen Japans. Toch wil hij weten wat er in de brief staat die zij hem destijds schreef.

Credits

Scenario Heleen Suèr
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Menno Boerema
Sound Design
Geluidsnabewerking
Mixage
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland