One Night Stand II - Absolutely Positive

Kate Brown Televisiedrama - 2006 - 40 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een jongen is boos op zijn overleden moeder, die hij opzoekt in het mortuarium. Op school loopt hij zwijgzaam en gesloten door het drukke gebouw. Alleen een meisje wekt zijn interesse.

Een jongen sluipt 's nachts een mortuarium in. Daar bezoekt hij zijn overleden moeder, op wie hij woedend is. Thuis leeft hij met een tante. Zwijgzaam en met een broedende blik gaat hij voor de eerste keer naar zijn nieuwe school. Op zijn fiets wijkt hij pas op het laatste moment uit voor auto's. Gefrustreerd en gesloten loopt hij door het drukke schoolgebouw. Het enige waarin hij interesse toont is een meisje, naar wie hij vanaf een afstandje kijkt.

Credits

Regie Kate Brown
Scenario Kate Brown
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Set geluid
Cast
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland