Oma en Chris & de rode auto

Ingrid Kamerling Korte documentaire - 2019 - 58 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De dertigjarige Chris zorgt drie dagen per week voor zijn 94-jarige oma. De laatste reis van de twee avonturiers in het zorgsysteem voert hen naar Luxemburg. De familie is het daar niet mee eens.

De 94-jarige oma Hildegard en de dertigjarige neef Chris van filmmaker Ingrid Kamerling, twee avonturiers in het zorgsysteem, geloven dat niets onmogelijk is in het leven. Chris zorgt drie dagen per week voor zijn oma. Samen kijken ze graag naar de Franse speelfilm Intouchables. Zelf zijn ze ook dol op het maken van reisjes. Tegen het advies van de familie in neemt Chris zijn oma daarom mee op een reis naar Luxemburg.

Credits

Producent(en) Ingrid Kamerling
Productiebedrijf
Papalagi
Uitvoerend producent(en)
Camera
Ingrid Kamerling
Chris Verhoeff
Montage
Rob Maas
Ralf Verbeek
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Omroep
Distributie
Windmill Film Distribution
Productieland(en)
Nederland