Oh, Deer!

Arne Toonen Korte film - 2008 - 12 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een comedy of errors in het bos. Monic gaat voor het eerst uit jagen met haar man. Ze knijpt haar ogen dicht en schiet. Oeps!

Een prachtig bos is het toneel van een comedy of errors. Een jagersechtpaar, een stel lieden met slechte bedoelingen en een argwanende boswachter kruisen elkaars pad in een gevaarlijke rondedans van misverstanden. Gemaakt tijdens het Nederlands Film Festival 2008 in het kader van het programma De meester en de leerling. Regisseur Arne Toonen werd gecoacht door Jean van de Velde, actrice Eva van de Wijdeven door de toenmalige Gast van het Jaar Monic Hendrickx.

Credits

Producent(en) Sander Verdonk
Productiebedrijf
LEV Pictures
Uitvoerend producent(en)
Melissa Nieveld
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland