Oh Baby

Thomas Acda Speelfilm - 2017 - 96 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Ruben komt voor een verrassing te staan als zijn scharrel overlijdt en hij de vader van haar baby blijkt. Al snel bemoeit zijn rebelse ‘schoonzus’ zich met het ouderschap, of Ruben nu wil of niet.
 

De schok is groot wanneer de vrouw met wie liedjesschrijver Ruben een knipperlichtrelatie had, plotseling komt te overlijden en hij de vader van haar baby blijkt te zijn. Zonder enige voorbereiding of kennis van zaken moet Ruben dus aan de bak. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy dat zij zich ook over het jochie wil ontfermen, of Ruben dat nu op prijs stelt of niet. In deze romantische komedie proberen de bekvechtende tante en pa samen een kind op te voeden zonder elkaar de tent uit te knokken.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Distributie
Productieland(en)
Nederland