Nu of Nooit! - Kop op

Job Roggeveen, Joris Oprins, Marieke Blaauw Korte film - 2016 - 21 min.
Alle leeftijden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een absurd verhaal over drie vrienden die, door een wasmachine met onvermoede krachten, per ongeluk van hoofd wisselen en elkaars leven moeten overnemen. Daardoor belanden ze in vreemde situaties.

Een absurd verhaal over drie vrienden die, door een wasmachine met onvermoede krachten, per ongeluk van hoofd wisselen en elkaars leven moeten overnemen. Met elkaars familie, elkaars avondeten, elkaars hobby's en alle fouten van dien. In deze animatiefilm belanden de vrienden in ingewikkelde maar ook leerzame situaties. De een moet ineens pianospelen en de ander voetballen, terwijl de derde staat te wachten tot de anderen komen om de fout te herstellen. Lukt het ze om niet ontmaskerd te worden? En krijgen ze ooit hun eigen hoofd terug?


Credits

Productiebedrijf
Coproductiebedrijf
Sound Design
Geluidsnabewerking
Muziek
Omroep
Distributie
Animatie
Website
Productieland(en)
Nederland