Nooit te oud

Pollo de Pimentel Televisiedrama - 2013 - 90 min.
Vanaf 6 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tragikomisch televisiedrama waarin een groep onderdrukte senioren in een zorgcentrum, onder leiding van een licht dementerende rebel, het leven weer in eigen hand probeert te nemen.

De licht dementerende Marius Koolman wordt opgenomen in zorgcentrum Voorstaete. Zijn vrije leven is voorbij en zomaar een ommetje maken is niet de bedoeling. Maar Koolman is eigenzinnig en laat zich niet zomaar betuttelen door de ‘zorgmanager', die het liefst ziet dat alle bewoners zich gedeisd houden. Marius zet in dit tragikomische televisiedrama een groepje senioren aan tot opstand. Ze bezetten een vleugel van het centrum en nemen daar hun leven weer in eigen hand.

Credits

Scenario Karin van der Meer
Producent(en) Willem Zijlstra
Productiebedrijf
Four One Media
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Steven Berendsen
Camera
Han Wennink
Production Design
Marco Rooth
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland