No Place Like Home

Nicolien Opdam Korte film - 2013 - 7 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Dat het gras bij de buren niet altijd groener is, laat dit ietwat grimmige, geanimeerde sprookje zien. Eigen gewoontes en rituelen, hoe onhandig ook, blijken toch een belangrijke sleutel tot geluk.

Dat het gras bij de buren niet altijd zo groen is als het lijkt, laat dit ietwat grimmige, geanimeerde sprookje zien. Na geruild te hebben van huizen blijken een grote en een kleine buur, meer dan zij zich er zelf van bewust waren, erg gehecht te zijn aan hun eigen gewoontes en rituelen. Hoe onhandig die ook mogen zijn, ze blijken een bepalende factor in een gelukkig leven.

Credits

Sound Design
Muziek
Productieland(en)
Nederland