Nation for Two

Nir Nadler, Chaja Hertog Korte film - 2012 - 15 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Experimentele film die op krachtige en surrealistische wijze laat zien dat de liefde van twee mensen voor elkaar geen nationaliteit en geen grenzen (er)kent.

Een man en een vrouw maken een ondergrondse zoektocht naar elkaar. De aarde en de gewassen veranderen zichtbaar wanneer ze eronder bewegen. Terwijl hun reis vordert doorkruisen ze de meest uiteenlopende landschappen en weten ze verschillende obstakels te overwinnen. Deze film portretteert op surrealistische en krachtige wijze het idee dat liefde van mensen voor elkaar noch nationaliteit, noch grenzen (er)kent.

Credits

Productiebedrijf
Camera
David Stragmeister
Production Design
Montage
Sound Design
Goiri Politi
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland