Nagelaten

Aniëlle Webster Korte film - 2009 - 13 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Film over het verlies van jeugddromen. Als een gestresste zakenman de oude Volvo moet ophalen die zijn vader hem heeft nagelaten, wordt hij geconfronteerd met wat er van hem geworden is.

Film over het verlies van jeugddromen. Wie kan zich het moment herinneren waarop hij als jongen de droom om ooit een beroemd profvoetballer te worden zomaar opeens vergeet? De gestresste zakenman die de oude Volvo moet ophalen die zijn vader hem heeft nagelaten, is nooit meer met zijn verleden als jongen bezig. Zijn mobieltje is belangrijker. Tot hij in de achteruitkijkspiegels ziet dat hij niet alleen in de oude auto reist.

Credits

Productiebedrijf
Webster & Moeskops
Uitvoerend producent(en)
Saskia van der Tas
Marlou Rutten
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland