My Sister's QuinceaƱera

Aaron Douglas Johnston Speelfilm - 2013 - 72 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Twintiger Silas wil graag ontsnappen aan het ouderlijk huis. Maar voorlopig zorgt hij nog voor zijn broertjes en zusjes. Sfeerschets van het wel en wee van een Mexicaans-Amerikaanse familie.

Twintiger Silas droomt ervan zijn woonplaats in Iowa te verlaten om een eigen leven te gaan leiden. Maar voorlopig zorgt hij voor vijf broertjes en zusjes, want zijn moeder staat er alleen voor. Intussen bereidt zijn Mexicaans-Amerikaanse familie zich voor op de vijftiende verjaardag van zijn zusje. Sfeerschets van alledaags leven en de botsing tussen aspiratie en omstandigheden in een industriestadje. De regisseur werkte met niet-professionele acteurs, inwoners van de streek.

Credits

Productiebedrijf
Double Life Productions, LLC
Stichting Small Town
Coproducent(en)
Judith de Weert
Uitvoerend producent(en)
Camera
Hayo van Gemert
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Website
Productieland(en)
VS, Nederland