Motor

Simone Bennett Korte film - 2012 - 9 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Sociale angst en paranoia zorgen voor een escalatie onder een groep bewoners van een flatgebouw. Zeven personages worden gevolgd tijdens hun stiekeme handelingen en angstigste momenten.

Sociale angst en paranoia zorgen voor een langzame maar zekere escalatie tussen bewoners van een flatgebouw. Zeven personages worden gevolgd tijdens hun stiekeme acties en angstigste momenten. Een oude man schreeuwt in zijn telefoon, een keurige dame doet rare dingen met de post en een derde luistert zijn buren af. Zonder dialoog zet deze korte film puntgaaf een achterdochtige sfeer neer, geholpen door de al even duistere soundtrack.

Credits

Scenario Simone Bennett
Producent(en) Bea de Visser
Hans Eijses
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Billy Leliveld
Montage
Sound Design
Simon Lenski
Yuri Landman
Geluidsnabewerking
Set geluid
Matt Kemp
Visual Effects
Arjen Weijers
Muziek
Cast
Distributie
Productieland(en)
Nederland