Morgen is alles beter

Floris Parlevliet Korte film - 2012 - 12 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Salina moet haar veilige Roma-kamp verlaten om met haar vader naar het zuiden te rijden. In de auto klampt ze zich vast aan het beeld van Sint Sara. Zal de beschermheilige haar de juiste weg wijzen?

Salina moet midden in de nacht, na haar verjaardagsfeest, haar veilige Roma-kamp verlaten om met haar vader naar het zuiden te rijden. Haar moeder blijft achter, samen met de musicerende en nog feestvierende buren. In de auto klampt Salina zich vast aan de beeltenis van Sint Sara. Welke kant zal haar leven op gaan? Alleen deze beschermheilige kan haar de juiste weg wijzen.

Credits

Scenario Beri Shalmashi
Producent(en) Roel van de Weijer
Productiebedrijf
In Motion Pictures
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Femke de Bruijn
Hanna van der Haar
Montage
Léon Noordzij
Sound Design
Geluidsnabewerking
Tim Grommé
Set geluid
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland